Kycklingfiléerna delade jag på mitten för jag ville inte ha för tjocka bitar. Men så behöver man ju inte göra sin egen tomatsås, och inte heller fräsa på lök och paprika att blanda riset med
Med försäljning av fritidshus, uppskjutet barnkalas och ett vardagsrum belamrat med flyttkartonger är just konceptet öppet hus något av det sista jag tänker på
Hej på Er. Lagat & ätit kycklingmed bambuskott och champinjoner och stoppat frysen full med matlådor. ) och en lite lagom stor portion med ris, så är det helt OK att äta
Idag tänkte jag dela med mig av ett favvorecept här hemma, sötsur kycklingpå en blinkning. Så jag babblar inte på om ditt och datt för jag och min äldsta Annie ska iväg på teater
Pensla påmed glazen i slutet av grillningen för bästa resultat. Vi serverade kycklingen tillsammans med rostade rotfrukter i ugn (sötpotatis morot och vanlig potatis), färska grönsaker och mangoraja
Red eventuellt med lite maizena. Skär kycklingen i bitar och stek den. Serveras med ris soja. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Servera med ris och sallad. Lägg påkycklingfilén och smula över osten. Krydda kycklingen och bryn på båda sidor i 1 msk matfett så att den får fin färg. Häll på grädden och baka i 20 minuter. 4 st kycklingfiléer
I tisdags blev det för ovanlighetens skull en ny rätt till middag som jag hittade recept på här. Barnen var först lite skeptiska men dom åt med god aptit
Den har en tätningslist runt om på locket, så att värmen inte släpps ut. Till er som inte vet vad en Crock Pot är så är det en slowcooker, den tillagar din mat låååångsamt medan du gör annat under tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.