Fyll sedan champinjonernamed röran. Nu var det väldigt längesen jag la in ett recept men nu kommer jag lägga ut så många jag bara hinner med innan jag måste gå och lägga mig
Den här morgonen blev det champinjoner och gul lök kryddat med salt och mycket svartpeppar. Så här i semestertider när vi har gott om tid på oss att äta frukost brukar jag göra lite mer med äggen än att bara steka, koka eller göra röra
För ett tag sedan delade jag ju med mig av ett recept på vegopaj med ett pajskal gjort av bönor. Men nu är både shorts, busvisslande unga kavaljerer och vanliga pizzor för evigt förpassade till minnesbanken, och bara man inte jämför och hakar sig fast vid hur det SKA smaka eller vara så är det helt okej
Torka avchampinjonerna noga och skär de i skivor. ) Därför blev det en lite annorlunda variant idag och absolut en ny favorit i vår familj, tummen upp från hela gänget
Servera med vildris och någon kvist av en vacker och passande ört. Mitt under själva plockningen finns det alltid tid att ta fram och karva lite av den där tryffelsalamin
Det är sånt man får ”stå ut med’” när man har förälskat sig i en jägare. Tjälknöl är nog något av det lättaste i matväg, det lagar sig själv i ugnen över natten
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Garnera köttet med apelsinski-vor och rosmarin, och servera med potatis, grönsaker och syltad steklök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.