lägg torsken med lite skiratsmör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar. Ställ åt sidan under tiden du förbereder potatis med mera
Mixa tills du får en jämn och formbar smet. Sila av potatisvattnet och servera antingen kokt, pressad eller som ett potatisstomp till dina wallenbergare
fiskbiffar som smälter i munnen tillsammans med rårörda lingon, skiratsmöroch pressad potatis. Men att komma hem till busungarna och krama och gosa med dem har gett tillbaka lite energi
600 g sejfilé, skär i små bitar 1 kg mjölig potatis, skala och koka 1 kruka dill 1 dl + 1 dl vispgrädde 1 msk smör 3 dl mjölk 250 g frysta gröna ärtor ströbröd eller pancos salt & peppar SALLAD. 1 msk smör. 250 g frysta gröna ärtor
Servera fiskbiffarnamed pressad potatis, brynt smöroch haricots verts. Fiskbiffar. Skär ner de tinade fiskfiléerna i mindre bitar och lägg i en matberedare tillsammans med skalad vitlök, ägg, Herbes de Provence, salt och peppar och mixa samman till en slät massa
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
En fin bit torskrygg serverat med kokt potatis, riven pepparrot ochskiratsmör. Fisken, en eller två fint skalade och kokta potatisar, det skirade smöretoch en hög härligt rivig pepparrot
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Servera torsken med kokt potatis, pepparroten, citronklyfta, skiratsmör samt ärtor. Koka ärtorna i lite vatten med lock någon minut i en kastrull eller kör några minuter i micron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.