Smält smöret i en kastrull på svag värme. Vispa ägg och socker pösigt och rör ner det smälta smöret. Rör ner mjöl, kakao, vaniljsocker och salt i en bunke för att sedan hälla över blandningen i ägg och socker smeten
1. Sätt ugnen på 175 grader. Skala och koka potatisen. 2. Fiskbiffar. Ta bort ev ben ur fisken, lägg den i en matberedare tillsammans med ägg, grädde, persilja, citronsaft, salt och svartpeppar
Super saftiga och goda kolamuffins som kan varieras och fyllas i oändligt många varianter. Just nu är det bär säsong och eftersom jag och barnen har varit ute och plockat blåbär och vildhallon så valde vi att fylla våra kolamuffins med bär
Äntligen lyckades jag laga Pias/Pippops sallad med sommarkål och rabarber. Mycket god. Och ett perfekt tillbehör till lunchen när mina föräldrar kom ut på landet med grillad kyckling och mammas potatissallad
I förrgår blev det experimentbak. Dvs, jag testade på ett recept som helt och hållet var mitt eget. Det resulterar ibland i något väldigt gott - och ibland i något som kanske hamnar i soptunnan, hahah
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.