Piña colada-pannacotta
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 blad gelatin
  • 11 förp kokosmjölk
  • 12,5 msk strösocker
  • 12 dl annanasjuice
  • 13 msk ev vit rom
  • 10,5 limefrukt, pressad saft
  • 11 dl rostade kokosflakes
  • 1 Piña colada-pannacotta2 blad gelatin 1 förp kokosmjölk 2,5 msk strösocker 2 dl annanasjuice 3 msk ev vit rom 0,5 limefrukt, pressad saft 1 dl rostade kokosflakesPiña colada-pannacotta
  • Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp kokosmjölk och socker och låt sjuda i någon minut. Ta bort kastrullen från värmen. Krama ur gelatinbladen och rör ner i kokosmjölken tillsammans med ananasjuice, limesaft och eventuellt vit rom. Rör om tills gelatinet har smält. Låt blandningen stå i ca 30 minuter, rör om då och då under tiden. Häll därefter upp i formar, täck över med plastfilm och ställ in i kylen i minst 1,5 timmar. Toppa pannacottan med kokosflakes strax innan servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.