1 Piña
colada-pannacotta2 blad gelatin 1 förp kokosmjölk 2,5 msk strösocker 2 dl annanasjuice 3 msk ev vit rom 0,5 limefrukt, pressad saft 1 dl rostade kokosflakesPiña colada-pannacotta
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp kokosmjölk och socker och låt sjuda i någon minut. Ta bort kastrullen från värmen. Krama ur gelatinbladen och rör ner i kokosmjölken tillsammans med ananasjuice, limesaft och eventuellt vit rom. Rör om tills gelatinet har smält. Låt blandningen stå i ca 30 minuter, rör om då och då under tiden. Häll därefter upp i formar, täck över med plastfilm och ställ in i kylen i minst 1,5 timmar. Toppa pannacottan med kokosflakes strax innan servering.
Pannacotta1. Hacka choklad och lägg i en skål. Blötlägg gelatinblad i kallt vatten. Väg upp grädden i en kastrull, koka upp allt och häll det över den hackade chokladen
Hej nya vecka. Hoppas din måndag börjat på bästa sätt. Min har börjat ganska lugnt med en frukost och en morgonpromenad o nu sitter jag och dricker en kaffe och ska ge er ett nytt recept tänkte jag Ett ”nyttigt” sådant dessutom
Lätt ovärt att vakna 05. 30 när man egentligen har sovmorgon. Men vi kickar igång dagen med två koppar kaffe (minst) och ett avsnitt (minst) av Desperate housewives
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.