Tacos behöver inte alltid serveras med samma ”gamla” köttfärsröra här är en variant med en långlagad högrev som kräver lite planering, där vi även får en trevlig och annorlunda salsa med jordgubbar och chili som kanske inte ser så mycket ut för värden men till köttet blir grym
Vi köpte pizza till middag och sen kollade vi på The fault in our stars och åt chips och godis. Vi har gjort tacos till middag och sen har vi faktiskt, tro det eller ej, pluggat juridik
Denna kryddblandning använder jag nästan alltid till köttfärsås också. Tacofärs med riven ost, avokado, creme fraiche, tacosås och en sallad pågurka, majs, röd och orange paprika
Det blir lite som ett mellanting mellan hårda tacoskal och mjuka tortillas – krispigt men formbart. Kör morot och soltorkad tomat i matberedare till ett fint smul och häll över i en skål
Det är faktiskt så att Svenskar, tillsammans med norrmän äter mest tex-mex mat i hela Europa. Se till att köpa den osockrade salsasåsen och använd lättkvarg istället för crème fraiche
Det är det ultimata tillbehörettill taco som i alla fall jag inte kan vara utan på tacokvällen. Passar även perfekt som dipp till nachochips eller en bit frasig baguette
Ingen aning var han tänkt vi ska äta någonstans, men jag är mest glad att jag slipper laga mat till bara mig, och dessutom är det alltid kul att äta ute
Tillsätt vatten och buljongtärningarna och låt det koka upp. Även gott med en knäckemacka till soppan. Lägg morötter, potatis och vitkål i en gryta med olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.