150 g Philadelphia Light Naturell. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1
)Philadelphiaost passar ju att baka av och även ha i matlagning. Ibland om man inte har grädde hemma och behöver en krämig sås, så tar jag Philadelphia och gör sås av
ca 300 g små champinjoner. 1ca 300 g små champinjoner 3,5 dl vatten 0,75 dl olivolja 1 liten gul lök, hackad saft av 1/2 citron 1 tsk torkad timjan 2 klyftor vitlök, hackade 2 tsk salt ca 10 svartpepparkorn 0,5 dl hackad persiljaBlanda allt utom svamp och persilja i en kastrull
200 g Philadelphia Classic Naturell. Lägg ringformar på en plan bakplåt (storlek 6 x 7 cm). Rör ihop kexsmulorna med det smälta smöret och fördela ut massan i ringformarna
Marinerade champinjoner4 portioner Ingredienser200 g färska champinjoner, sköljda och skivade ½ dl vit balsamvinäger ½ dl olivolja 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 st vitlöksklyfta, pressad ½ dl bladpersilja, hackad Blanda samtliga ingredienser. 200 g färska champinjoner
Vispa samman Philadelphia, yoghurt och vaniljsocker med elvisp. Blanda därefter gelatin- och sockerblandningen med Philadelphiasmeten och häll på skalet i springformen
Philadelphia bullar i långpannan. 200 gram philadelphiaost. Grädda i ugnen i 200 grader ca 20 minuter och skär sedan upp kakan/bullen i 30 st rutor ( går jätte bra att frysa ) Philadelphia bullar i långpannan. 200 gram philadelphiaost
500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad. 150 g vaniljkex 70 g osaltat smör 500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad2 dl vispgrädde 4 gelatinblad 60 g 3 msk florsocker 1 äggvita 1 citron 1 lime ev små marshmallows till garnering
I söndags när jag såg dessa stora champinjoner på Kvantum bestämde jag mig på en gång för att köpa några stycken som jag skulle fylla med någon smarrig röra och äta som tillbehör
6 st kastanjechampinjoner. Ansa svampen och skär den i 3 mm tjocka skivor. Skär bort ändarna på svampen. Vänd svampen först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i skorpmjöl
1600 g Philadelphia Original. 114 digestivekex 100 g smör 300 g Marabou vit choklad 600 g Philadelphia Original 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 st Marabou Dubbelnougat 100 g hallon eller valfria färska bärvitt chokladströssel
10 st Champinjoner1 msk philadelphiaost1/2 msk riven parmesanostSalt, peppar, gräslök1 Snoppa champinjonerna. 2 Blanda fyllningen och lägg den i champinjonerna. 3 Sätt ugnen på 180 C och stek champinjonerna tills de får färg. | 10 st Champinjoner. 1 msk philadelphiaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.