2 portobellosvampar. fylld svamp, ramslök 2 portobellosvampar. . Fylld svamp är en klassiker jag gärna återkommer till både som förrätt eller till mig själv som lättare lunch eller middag med sallad och en bit bröd till
I går gjorde jag i ordning några kycklingfiléer som jag fyllde med pesto, mozzarella och salami, se'n var det tänkt att Leif skulle grilla dem när han kom hem från jobbet
Wow, onsdagen är redan här. Jissus, min första arbetsvecka har redan tagit sig igenom halva tiden. Jag är trött, lite lätt mörbultad och har inte helt ställt om mig till "vardagslivet" än
De klassiska kryddorna till lammstek är ju rosmarin och vitlök och det använde jag till den här lammsteken men jag valde även att fylla den med pesto vilket gav en väldigt god kryddning
4 stora portobellosvampar. Anders Portman 4 stora portobellosvampar. Jag har haft en "ledig" dag på stan i dag (ledigt för mig är att vara på stan utan tvillingsvagn och barn)
Oj oj oj. vad mätt jag är. och vad nöjd jag är. )Kvällens middag blev över förväntan god. Hade föreställt mig att det skulle bli bra men överträffade mig själv
) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofyllda kycklingfiléer
En tomatsallad behöver inte alltid serveras kall. eller vänta det skall den aldrig göra. den skall alltid vara rumstempererad för att den skall smaka som bäst
Pestofyllda tomater (2-4 st)2-4 stora tomater (2 bifftomater eller 4 vanliga)1/2 kruka färsk basilika2 msk pinjenötter2 msk näringsjäst1 msk olivolja1 msk citronsaftHimalayasaltSvartpepparSkär locket av tomaterna och gröp ur det blöta i dem (spara de köttiga väggarna)
En härlig och smakfull middag behöver verken vara krånglig eller ta lång tid att laga. Detta recept på pasta är enkelt och med den goda svampen portabello, grädde och en skvätt vitt vin blir det en läcker maträtt alla dagar i veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.