Hemmagjord pesto imponerar alltid men är ju faktiskt bara att slänga ihop på några minuter i mixern. Just i pesto tycker jag att man ska använda olivolja då oljan är en sådan viktig del av smaken
Vi är sällan sena att hoppa på tåget och bar därför med oss en säck hem från en av Vännernas underbara moders trädgårdsland för att rodda ihop en vacker pestopå vår nya kompis
Tänk bara om jag kunnat få med mig mortlarna, skärbrädorna och känna det toscanska renässansstengolvet som jag barfota stod och mortlade pestopå i somras…
Blanda ner all Pesto från burken. Sätt på ugnen på 175 grader. Fördela rotsellerin och purjolöken jämnt över det hela och häll på jämnt också, 3 dl röda linser, samt 6 dl vatten. 156 g pesto genovese classico
I brist påpesto så blev det en snabbvariant till middagssalladen, grovt hackad mandel, persilja, vitlök, riven västerbottensost och en god olivolja så är du där
Många svarade pesto, så här kommer ett pestorecept som jag slängde ihop igår. Så jag tog en bild på mina små morötter, uppryckta ur jorden och frågade er som har instagram om vad ni skulle ha gjort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.