I fredags åt vi de här grymt goda crispy chicken i wraps. Kycklingen fick en knaprig och god yta av kryddan och var lika god som tilltugg som i wrapsen
Men denna gång tänkte jag att jag skulle ha basilikasmaken i själva chicken nuggetsen direkt, så jag blandade kycklingen med pesto först, innan paneringen, och det blev ju såååå gott
Skär kycklingen i mindre bitar och tillred enligt "crispy chicken" förpackningen. 1 påse Santa Maria crispy chicken bites. 1 påse Santa Maria crispy chicken bites
Jag är väldigt förtjust i indisk mat, men det blir inte så ofta vi äter det. När vi gör det hemma så brukar jag köpa färdiga cooking-såser, men häromdagen hittade jag ett recept från Arla som jag provade
Gör så här. Skär grönsakerna i skivor på längden, stek hårt i olja. Finhacka ingredienserna till dressingen, smaka av med salt, fond, svartpeppar och eventuellt lime och socker
Ingredienser Portioner. 4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Bästa receptet på pesto är det här och lättast att komma ihåg. Pesto gör du lättare och fortare än det tar att ta sig till affären för att plocka upp en burk OCH det blir så mycket godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.