Tillsätt sedan denna pestosås till béchamelsåsen och blanda ordentligt. kör alla ingredienserna i mixern (basiliko, pinjenötter, vitlök, parmesanost, pecorino-ost och extra jungfru olivolja)
Tillaga peston. Lyft av från värmen och tillsätt peston. Tvätta basilikabladen försiktigt och lägg dem i en mixer tillsammans med ost, pinjekärnor, vitlök och olivolja
Häll av spaghettin och ärtorna, lägg de sedan i en skål tillsammans med PestoallaGenovese och zucchini, vid behov addera en sked av det kokande pastavattnet för att underlätta omröringen
Skala dem sedan och kör dem i mixern med olja, PestoallaGenovese Barilla, crescenza-ost och mjölk. Smörj en ugnsform och varva fyra skikt med okokta lasagneplattor Lasagne Barilla, potatis- och pestosåsen och grönsakerna
Det här blev riktigt gott. Milda, fina smaker som påminner om Wallenbergare. Och om vi inte hade haft den här bloggen hade vi förmodligen aldrig någonsin varken lagat eller ätit timbal
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Häll av allt och blanda ned med peston samt två matskedar av kokvattnet för en krämigare konsistens. Rengör basilikan, torka den och mosa den i en mortel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.