Stekta tomater i olivolja Mycket användbar och framförallt god tomatsås. Till en sats. 3 msk olivolja1 hackad lök1 hackad vitlök1 hackad morot1 kg mogna smakrika tomater eller som alternativ1 burk passerade tomater + 1 burk hela tomatersalt1-2 msk honung/socker - beroende på syran på tomaterna Tips
Ugn. 180º. Börja med att hacka lök, vitlök och strimla paprikan, värm en stor stekpanna, häll i olja, stek lök tills den är mjuk och lägg i vitlöken, stek i ca 3-4 min, lägg i paprikan, vinet, passerade tomater, lagerblad, oregano, salt och peppar
Cuando lo tenemos sofrito lo echamos le ponemos un poco de pimienta y un poco de pimentón, lo echamos al baso de la batidora y trituramos, lo podéis dejar sin triturar pero ami me gusta pasado
Själva middagen bestod sedan av ett choklad och chilikryddat långkok på högrev, tacochips, gräddfil, tacos de pescado (fisktaco), ceviche del caribe, empanadas, chorizo med chimichurri och bröd och hembakat bröd med avokadoaioli
Det var ett buffébord där man kunde hitta pebre chileno, bröd, avocadoaioli, chili, tasca de pescado (fisktacos), ceviche del Caribe (karibisk fick- och skaldjurssallad), vegetariska empanadas och minichorizo med chimichurri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.