4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddadValfrikrydda på små glas 10 % rabattSantaMaria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skär en skåra i toppen på de tinadelaxfiléerna. Hackanötterna. Fyll skåran med ajvarblandningen. Krydda med salt, peppar, timjan och toppa med nötterna
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.