Persisk lammgryta a la Ulrika
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 1.5 st Gul lök
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 st Chilipeppar Röd
  • 2 msk Mat & Bak Smör
  • 1 kg Lammrostbiff
  • 1 msk Färsk ingefära
  • 1 tsk Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 tsk Kardemumma Mald
  • 1 tsk Kanel Malen
  • 2 tsk Curry
  • 200 g Krossade Tomater
  • 1 msk Ketjap
  • 1 msk Honung Flytande
  • 1 st tärningar Köttbuljong
  • 6 g Aprikoser Torkade
  • 1 st Kanel Hel
  • 5 st Kardemummakärnor
  • 2 st Salladslök
  • 1 st krukor Koriander - färsk
  • 1 dl Yoghurt Naturell
  • 0.5 dl Pistagenötter
  • 0.5 dl Persilja - färsk
  • 2 dl Bulgur
  • 1 st Granatäpple

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.