Persisk köttgryta – Ghejme badenjan
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 3 st aubergine , ca 800 g 1,5 tsk salt 1 smör , eller margarin och olja 1 st gul lök(ar) , stor, hackad 1 st passerade tomater 1 msk tomatpuré 5 dl vatten , eller mer 1 tsk salt 200 gram haricots verts 2 krm svartpeppar 2 krm gurkmeja 2 msk lime , pressad 0,5 kg lammrygg , i skivor, eller 0.5 kg nötkött i grytbitar Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.