Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon och haricots verts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
Blanda färsen med lök, vitlök, grädde, buljong, soja, potatismjöl, salt och peppar i en bunke, blanda i hälften av den stekta vitkålen och finhackad persilja
Mannen är inte så förtjust i bakad potatis men nu lyckades jag övertala honom och han erkände att det blev riktigt gott med den rostade paprikaröran och topping med fetaost, avocado och knapriga pumpakärnor
Stuvad potatis. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt så mycket mjölk att den täcker potatisen. Snitta korvarna och stek dem i en stekpanna med matfett
Skölj och strimla mangolden, skala och flisa vitlöken, tärna potatisen och halvera brysselkålen. Ibland har det hänt att jag fått kommentarer i stil med
Koka pastan inte helt mjuk i lättsaltat vatten, låt rinna av i durkslag, blanda pastan med oljan. Häll i mjölk och redning (skaka ihop mjölet med någon deciliter av mjölken), tillsätt kryddorna (utom saltet) och vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.