Persiljejärpar med gräddsås
Matskafferiet
Matskafferiet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • IngredienserPersilejärpar:500 gram nötfärs1/2 dl finhackad persilja1-2 msk matlagningsgrädde1/4 riven lökSalt och pepparGräddsås:Stekspadet från persiljejärparna alt. 1 dl köttbuljong1 ½ dl matlagningsgrädde1 dl mjölk1 ½ tsk soyaSvart – och vitpepparSalt½ msk lingonsyltMaizena till redning
  • Ingredienser
  • 500 gram nötfärs1/2 dl finhackad persilja1-2 msk matlagningsgrädde1/4 riven lökSalt och peppar
  • Stekspadet från persiljejärparna alt. 1 dl köttbuljong1 ½ dl matlagningsgrädde1 dl mjölk1 ½ tsk soyaSvart – och vitpepparSalt½ msk lingonsyltMaizena till redning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.