Persiljejärpar med gräddsås & pressgurka
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g nötfärs eller blandfärs
  • 1,5 dl havregryn
  • 0,75 dl mjölk
  • 0,75 dl vispgrädde
  • 1 st ägg
  • 1 msk kalvfond
  • ½ kruka kruspersilja, finhackad
  • 1 st gul lök, finhackad
  • salt
  • svartpeppar
  • 5 dl vispgrädde
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 st gurka
  • 2 tsk salt
  • 2 dl vatten
  • ½ dl ättika 24%
  • 3 msk socker
  • ½ krm vitpeppar
  • 2 msk hackad kruspersilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.