Järparigräddsås. Ta upp järparna och koka ur pannan med grädde och kalvfonden till såsen. ½ gul lök700 g blandfärs1 dl ströbröd2 dl gräddesaltpepparsmör tillstekningSås3 dl grädde1 msk kalvfond1 tsk fransk ljus senap2 msk japansk sojasaltpeppar Skala och riv löken. Forma färsen tilljärpar och stek gyllenbruna i en klick smör på medelvärme, ca 2 minuter på varje sida
Forma färsen tilljärpar och stek gyllenbruna i en klick smör på medelvärme, ca. Skala och riv löken. Ta upp järparna och koka ur pannan med grädde och kalvfonden till såsen
Rör ut vetemjölet med lite vatten eller steksky. Blanda alla ingredienserna och låt koka upp. När såsen är i den konsistens du önskar, smaka av och tillsätt eventuellt av med mer gelé, soja eller vinäger
Baconlindadeköttfärsjärpar fyllda med fetaost. Lagade en enkel men god middag nu ikväll, som serverades med köpt bea och Felix Pommes Chateau från frysdisken - ibland orkar man bara inte göra allt från grunden
Idag blev det järparinlindadei bacon vilket var hur gott som helst. Jag har inteskrivit på några dagar eftersom sambon och jag var på kryssningi helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.