Skålla, skala och kärna ur persikorna. Rör i vaniljsockret. Blanda persikorna ochvinet i en kastrull och sjud under lock i 3-4 minuter. Tillsätt syltsockret och koka i ytterligare 2-3 minuter. 1 dl vittvin. 2 tsk vaniljsocker
8 msk vittvin. 2 tsk vaniljsocker, mitt egna. Skala päronen och tag bort kärnhuset, dela dem i mindre bitar, koka dem i vinet ca 25 -30 minuter på låg värme, tillsätt syltsockret, limesaften, vaniljsockret samt lakritsextraktet. Koka upp och låt koka 2 min. 8 msk vittvin. 2 tsk vaniljsocker
Vi åt kycklingen tillsammans med pasta och en klick svartvinbärsgelé. Trötta och hungriga fick det bli en snabb kycklingrätt, som faktiskt blev väldigt god och tänkte därför att jag var tvungen att dela med mig av den
Kyckling med smak av dragon ochvittvin,. Lägg i kycklingen och låt den koka med några minuter. Kikar in med ett litet recepttips till veckans matplanering
Om du toppar med färska räkor blir det här en riktig festrätt. Grädde, vittvin, vitlök och räkor. Rör ihop grädde, vinoch vitlök - tillsätt ex ljus Maizena
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Rör ner vittvin, tomatsås. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.