Hacka mandeln grovt och blanda med övriga ingredienser till mandelsmulorna till en deg. Lägg rabarbern och lite av lagen ovanpå ägglikörkrämen före servering och strö över mandelsmulorna
Blanda ihop smör, havregryn, mandelmjöl och socker till en smulig deg. Skiva rabarberna och fräs dem i smör, kardemumma, ingefära och socker så att de mjuknar en aning
Blanda ihop smör, havregryn, mandelmjöl och socker till en smulig deg. Skiva rabarberna och fräs dem i smör, kardemumma, ingefära och socker så att de mjuknar en aning
Blanda sesamfröna med rivet citronskal, riven parmesanost och salt på en tallrik. Skölj och koka quinoan enligt anvisningen på förpackningen, utan salt
Blanda samman alla ingredienser till smulet och smula ut det på en plåt täckt med bakplåtspapper. Värm så att sockret smälter och tag sedan av kastrullen från värmen
Låt äppeltärningarna rinna av och fördela dem ochmandelsmulorna på pannacottan. Mandelsmulor. Garnera med choklad (vi spritsade ut löv av smält choklad och lät dem sedan stelna)
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Medan kycklingen stod i ugnen och blev klar så kokade jag ris, gjorde vitkålssallad och dukade. Jag åt vitkålssallad till kycklingen medan de övriga åt ris
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.