Lägg över röran i stekgrytan och häll i de passerade tomaterna. 400 g spaghettiSaltKöttfärssås. 500 g köttfärs100 g rökt sidfläsk100 g champinjoner4 vitlöksklyftor1 morot2 msk smör till stekning2 msk olivolja1 dl tomatpuré 400-500 g passerade tomaterSalt och nymalen svartpepparTillbehör
Bryn färsen i smöret/oljan och pressa i vitlöken. Riv morötterna grovt. Skiva champinjonerna. Krydda köttfärsen med Oregano och tillsätt champinjonerna och morötterna
Efter pizzabakandet i fredags blev det massa överbliven tomatsås så för att inte låta något gå till spillo gjorde vi en köttfärssås på det som blev över samt en bit mögelost och lite gott vin
Skär tomaterna i bitar. Här är en liten annorlunda touch på klassisk köttfärssås. 500 g köttfärs1 st röd lök2 st tomater1 msk rapsolja1⁄2 tsk salt1 krm svartpeppar2 dl Arla Köket® crème fraiche fetaost&soltorkade tomater. Rör ner tomater och crème fraiche och låt koka 2-3 min
) Till middag experimenterade jag fram en otroligt smakrik köttfärssås, hur god som helst. 1 paket krossade tomater (ca 500g). 1 paket krossade tomater (ca 500g)
Tänkte i alla fall dela med mig av en god köttfärssås med tomat och rödvin. 500g blandfärs1 gul lök (finhackad)2 vitlöksklyftor (rivna)3 msk tomatpurè 1 dl rödvin2 msk kalvfond1 paket krossade tomaterNågra droppar sojaSaltPepparTopping. 1 paket krossade tomater
Du behöver4-6 personer 500 g nötfärs2 vitlöksklyftorÖrtsalt & pepparOreganoBasilikaSoltorkade tomater, finhackadeFetaost, smulad i köttfärsen2 dl creme fraiche soltorkad tomat och fetaostNågra droppar sojaTagliatelleParmesanOlivoljaGör såhärBryn färsen i. 4-6 personer
Bryn de hackade morötterna, vitlöken, löken och purjolöken i en rostfri kastrull med olja. Lägg i köttfärsen efter cirka 10 minuter och tillsätt lite vin
Detta är inget petimeterrecept med måttangivelser hit och dit utan det är bara att köra på. Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Marängbotten. Sätt ugnen på 140 grader. Vispa äggvitorna till riktigt styvt skum. Rör ner sockret och fortsätt vispa tills smeten blir glansig och går att forma till toppar med vispen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.