Marängbotten. Sätt ugnen på 140 grader. Vispa äggvitorna till riktigt styvt skum. Rör ner sockret och fortsätt vispa tills smeten blir glansig och går att forma till toppar med vispen
Det blev mycket glögg och godsaker på en gång. O hade köpte Blossas glögg X med smak av saffran. Jag var först lite tveksam till saffran i glöggen men det var riktigt gott
Skala sparrisen och skär upp i 1 centimeter långa bitar. Lämna gärna topparna oskurna. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull och koka sparrisbitarna och topparna i 2-3 minuter
Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Är så glad att jag köpt den boken. Ger mig en anledning att testa gamla favorit recept på nytt
Ett recept ur Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Väldigt god. Krämig och god smak. Har aldrig haft kummin, lagerblad och paprikapulver i förut, däremot brukar jag ha i vitlök och chilisås
Kommentarer
langsjo
En glögg helt i min smak, jättegod. Blir tillverkning i år igen
Logga in eller Registrera för att kommentera.