Brukar du göra piroger. Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
För att få den perfekta filén, krydda (marinera eller ge den en rubb med kryddor) stek den på hög värme i lite smör och olja så att den får en fin yta runt om, stek den färdig i ugnen på 150 grader till en inertemperatur på 56 grader
Men till eftermiddagsfika ena dagen så såg de till att vi fick karelska piroger. Så jag blev faktiskt riktigt glad när de serverade oss finfina exemplar av pirogerna
Ganska ofta blir det dessa saftiga och goda piroger som hamnar i kylväska. Det är så smidigt att ta med piroger för det behövs inga tallrikar eller bestick för att äta dem, vilket är en fördel om man måste äta i bilen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.