Choklad och havre är favorit-ingredienser vid bakning för det blir så god smak av det, så dessa kakor har alltid varit en storfavorit och det bästa sämsta är att de är godaste direkt från frysen, dvs det är alldeles för enkelt att var onyttig
Kakorna innehåller varken gluten, mjölk ellerägg och borde alltså passa de flesta. Samla ihop bollen, lägg på ett fat, täck över och ställ in i kylen minst en timme
Kan väl kanske användas som en ett korvbröd eller varför inte en pizzagrund. När de har legat framme ett tag så blir de lite krispiga som ett tunnbrödsknäcke och då passar det riktigt bra att göra sig en god äggmacka
Om den känns för fast, ha i lite vatten eller havremjölk,. Men eftersom jag inte heller vill behöva ha pålägg på dem, så måste de ändå ha en lagom söt och god smak
Allt vi smakar på kommer vara vetefritt, glutenfritt, mjölkproteinfritt och utan vitt socker. För närvarande jobbar jag på två nya böcker, varav den ena är en uppföljare till Baka Glutenfritt och den andra är en bok med kostråd och där alla recept är grlutenfria, mjölkfria och utan vitt socker
Innehållet kan du i princip variera hur som helst bland nötter, frön, torkad frukt, kanske lite blötlagt bovete eller quinoa – det är bara fantasin som sätter gränserna här
Oj, va härligt det har varit att njuta av riktigt välsmakande hembakade pepparkakor. Jag har använt rårörsocker och agavesirap istället för vitt socker och vanlig socker-sirap så receptet är inte sockerfritt
(utan ägg). Dessutom behövde jag en äggfri variant för barnens kusin och hittade Mormors mjuka pepparkaka och jag undrar om inte den är den godaste hittills
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.