Perfekta mejeri- och glutenfria pepparkaksmuffins och fräsch mandel- och kokoskräm :)
Ryskadockor
Ryskadockor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 3 msk kokossocker eller honung
  • 1,5 dl kokosmjölk eller vatten (denna gång tog jag vatten från kokosmjölk efter jag skrapat ur den stelna kokosmassan till krämen. OBS! Burken med kokosmjölk måste stå ca 1 dag i kylskåpet)
  • 1 sk bikarbonat
  • 1 tsk vinäger (behövs till bikarbonat, smaken försvinner helt...)
  • 1,5 dl mandelmjöl
  • 1 dl kokosnötmjöl
  • 1 påse med pepparkakskryddor
  • 0,5 krm vaniljpulver
  • 4 msk mandelsmör
  • 1 msk citron- eller limesaft (du kan också prova dig fram hur mycket syrlighet du vill ha i krämen)
  • 1 äggvita
  • 1 msk tranbärspulver
  • 1 krm vaniljpulver.
  • 1. Vispa upp kokosmassan med äggvita
  • 4. Ställ kallt innan servering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.