När jag såg det här receptet hos Tina, så såg det både gott ut och lät gott. Hade ett annat bekymmer när rätten skulle lagas, att förklara för Milia att just dessa räkor behöver inget vatten att simma i - längre
Det går i perioder och oftast brukar matlagningsintresset öka när jag hittar spännande produkter. Vi gör ofta biffar hemma ochhäromdagen så lagade jag nötfärsbiffarmed bladpersilja, lök, mynta och vitlök i
Att äta ute måste nog vara det bästa sättet att få maten god. Servera i pitabröd tillsammans medhackad gul lök, paprika- ochmajssalladoch en vitlöksdressing gjord på crème fraiche, vitlök, salt och peppar
Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkar inte… Det låter som det var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng medvärsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  När jag är van att göra det varje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
Jag vill få ett e-mail när någon kommenterar på detta inlägg. Ibland så får man vara lite lat… Jag beställde och hämtade sashimi (sushi utan ris)… Det är ju så otroligt gott
Har du upptäckt det persiska köket ännu. Det tvättas länge, får gärna ligga i blöt över natten, och vid kokningen bottnar man gärna grytan med potatis som blir härligt knaprigt och gott lagom tills riset ärfärdigkokt
Ost är valfritt, men jag har inte haft det på den här på bilden. Du ska använda pajskalet för min ostpaj, men ersätt smöret med kokosolja (smaköls eller med smak, båda funkar) Förresten är ju ostpajen perfekt till kommande kräftskivor *tips tips*
Mina bästa tips är att planera vardagsmaten genom att storhandlaoch lägga upp matsedel, skär ner på socker, vitt mjöl och potatis, handla aldrig hungrig och kanske viktigast av allt, ät mindre portioner
Pressa över vitlök ochhagärnamed lite färsk timjan som sällskap till köttet. Det är skönt det med, för på jobbet sen måste jag tänka så mycket ( söver ju folk så det kan liksom inte bara tuffa på utan att jag vet vad jag gör och helst varför)
Strö på finhackad rödlök och dill och avsluta med salt och peppar. Lägg tortillabröden på en plåt och strö över västerbottenosten och mozzarellan i halvor
Att ta fram maten på morgonen från frysen eller kvällen innan och kanske till ochmed strimla köttet och de grönsaker som passar att skäraoch sen förvara i en bunke i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.