Slutresultatet är två olika recept ihopsatta till en kaffebrownie med Coca-Cola glasyr. Tag sedan jag provade att baka efter ett nytt recept, ska jag vara ärlig så är det nästan en månad sedan jag bakade något alls
Kolakrämtill paj. Dra åt sidan och smält ner smör och tillsätt vaniljsocker. Tricket är att koka kolan till 122 grader. Koka grädde, socker och sirap tills det tjocknar och har en temperatur på 122 grader
Här går det framåt i alla fall, ska nog vara klar till söndag. Jag har endast ätit den glutenfria varianten, men det ska inte vara några problem att byta till vanligt mjöl
Perfekt att du kan trycka ut i en form, och frysa och ta fram vid behov. Du kan till och med grädda innan du fryser det om du vill ha det kallt vid servering
Eftersom det är kallt och ruggigt tycker jag att denna efterrätt passar perfekt även nu i helgen. Kör fikonbitar, nötter, kokos, smör och kryddor i en liten mixer till en jämn smet
Idag har jag haft en sån där perfekt semesterdag. Det är konstigt det här, när jag jobbar så kan jag verkligen längta efter att bara sitta och läsa en bok, men när jag äntligen har tid till det har jag inte ro i kroppen
Just nu är det perfekt att baka när man kommer hem från jobbet, det är så mörkt att man inte ser handen framför sig… så någon kvällspromenad blir det inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.