Efter en tids experimenterande har jag kommit fram till den perfektaglutenfria pajdegen. Det är sällan jag inleder ett receptinlägg med ordet ”perfekt”
Perfekt att rosta och toppa med något mumsigt. Oftast bakar jag mina glutenfria bröd riktigt grova och nyttiga och proppar i massor med olika sorters mjöl, nötter, frön, bär och pulver
Veckans vego får bli en riktigt god paj med härlig grönska och med både grönkål och brysselkål. Smaksättning av blåmögelost, lite knapriga pistaschkärnor på toppen för den som tål det, en sallad därtill, och du har en riktig hälsomiddag
Det här är ett jätte bra recept på pajdegDet här behöver du210 gr mjölmix (lailas glutenfria använde jag)om du inte har våg så skall du ta 3½ dl1 tsk salt150 gr smör2 msk kallt vattenGör så här
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Här är recept på Glutenfria frallor. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.