Ingredienser Portioner. 4 700 g grytbitar av vilt (vildsvin, älg, hjort eller rådjur) 1/2 dl konc viltfond olja salt och peppar Marinad 1 gul lök 2 palsternackor 2 morötter 2 vitlöksklyftor 3 dl rödvin 1/2 dl rödvinsvinäger 2 msk krossade enbär 1 tsk torkad timjan Sås 300 g skogssvamp 50 g ädelost 3 dl vispgrädde 1 msk soja 1 msk svartvinbärsgelé majsstärkelse (Maizena) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Strö på lite hackad persilja och servera med ris eller potatis. 0,5 dl slätbladig persilja, hackad. Gryta500 g grytbitar av vilt (gärna hjort, vildsvin eller rådjur) smör, till stekning 2 msk tomatpuré salt peppar, nymalen 200 g skogssvamp (t ex kantareller och karljohan) 2 gula lökar 1 morot 2 dl vispgrädde 0,5 dl slätbladig persilja, hackad
Ingredienser Portioner. 4 600 g fryst blomkål 2 förp tärnat bacon 2 1/2 dl vispgrädde 1/2 förp färsk gräslök (à 20 g) Att ha hemma 2 dl mjölk 1 msk majsstärkelse salt peppar 4 port ris eller pasta Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.