Per Morbergs viltgryta med skogssvamp
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 4 dl rödvin
  • 1 msk olivolja
  • 5-6 enbär, krossade, eller kryddnejlika
  • 1 kvist timjan
  • 1 lagerblad
  • 500 g grytbitar av vilt (gärna hjort, vildsvin eller rådjur)
  • smör, till stekning
  • 2 msk tomatpuré
  • salt
  • peppar, nymalen
  • 200 g skogssvamp (t ex kantareller och karljohan)
  • 2 gula lökar
  • 1 morot
  • 2 dl vispgrädde
  • 0,5 dl slätbladig persilja, hackad
  • marinad1 gul lök 4 dl rödvin 1 msk olivolja 5-6 enbär, krossade, eller kryddnejlika 1 kvist timjan 1 lagerblad
  • Gryta500 g grytbitar av vilt (gärna hjort, vildsvin eller rådjur) smör, till stekning 2 msk tomatpuré salt peppar, nymalen 200 g skogssvamp (t ex kantareller och karljohan) 2 gula lökar 1 morot 2 dl vispgrädde 0,5 dl slätbladig persilja, hackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.