Per Morbergs gubbröra
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 tunna skivor Upplandskubb (eller kavring)
  • 125 g ansjovisfilé, (helst Grebbestads ansjovis original)
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1 rödlök
  • 0,5 dl crème fraiche
  • 0,5 dl dill, hackad
  • 0,5 dl gräslök, hackad
  • Vitpeppar och ev. lite salt
  • 4 gröna salladsblad
  • 2 cocktailtomater
  • Några dillkvistar och gräslöksstrån
  • 4 tunna skivor Upplandskubb (eller kavring)
  • Gubbröra 125 g ansjovisfilé, (helst Grebbestads ansjovis original) 4 hårdkokta ägg 1 rödlök 0,5 dl crème fraiche 0,5 dl dill, hackad 0,5 dl gräslök, hackad Vitpeppar och ev. lite salt
  • Till garnering 4 gröna salladsblad 2 cocktailtomater Några dillkvistar och gräslöksstrån

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.