Pepparstekta fläskfilémedaljonger med stekt potatis och krämig svamp
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 450 g Fläskfile Färsk
  • 1 tsk Grönpeppar Torkad
  • 1 tsk Rosépeppar
  • 0.5 tsk Svartpeppar Malen
  • 1 tsk Flingsalt
  • 0.5 msk Olivolja
  • 0.5 msk Mat & Bak Smör
  • 700 g Potatis Fast
  • 1 msk Olivolja
  • 1 tsk Salt Fint
  • 250 g Färska champinjoner
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 1 tsk Grönpeppar Torkad
  • 1 tsk Rosépeppar
  • 3 dl Gräddmjölk
  • 0.5 msk Japansk soja
  • 1 msk Senap Dijon
  • 250 g Vanliga morötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.