Pepparstekt tonfisk med cocos- currysås och Miamisalsa
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 vitpeppar , grovmald
  • 1 salt
  • 1 svartpeppar , grovmald
  • 500 gram tonfisk
  • 1 rosépeppar , grovmald
  • 2 st limeblad
  • 1 dl kokosmjölk , cirka
  • 1 tomatpuré , ev
  • 1 tsk fisksås
  • 1 st Schalottenlök(ar) , finhackad
  • 2 st citrongräs
  • 1 msk röd currypasta
  • 1 bit(ar) ingefära, hel
  • 0.5 st lime , saften av
  • 0.5 st röd chilifrukt , finhackad
  • 1 msk mynta , hackad
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 st rödlök, finhackad
  • 0.5 dl majskorn , rostade
  • 0.5 dl svarta bönor
  • 1 st tomat (er)
  • 0.5 dl papaya/or , tärnad
  • 0.5 dl mango(s) , tärnad
  • 1 msk koriander , hackad
  • 1 limeskal
  • 1 salt och svartpeppar
  • 2 st sötpotatis (ar)
  • 0.5 dl kokosmjölk , cirka
  • 2 msk olja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.