Pepparstekt makrill med crème fraiche-stuvad mangoldTill den stekta fisken smakar det bra med ett glas öl.

Ingredienser

  • makrillfiléer
  • sparrispotatis
  • mangold
  • lök, gul
  • smör, + 1 msk smör
  • crème fraiche, lätt
  • salt, + 1 tsk salt
  • svartpeppar, nymald + 2 krm
  • alfalfagroddar
  • citronklyftor
  • 4 person(er) Ingredienser 400 g makrillfiléer 600 g sparrispotatis 300 g mangold 1 lök, gul 1 msk smör, + 1 msk smör 2 dl crème fraiche, lätt 1 tsk salt, + 1 tsk salt 1 krm svartpeppar, nymald + 2 krm Tillbehör: 40 g alfalfagroddar citronklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.