Den är enkel att göra och så får man möjlighet att imponera på gästerna när man bränner av råsockret med en brännare (ser lite proffsigt ut) för att få den där snygga karamelliserade ytan
Häll på Olivoljan och krama med händerna mangold bladen så att du bryter ner strukturen lite. (Går lättast om du gör det i en skål med vatten så att det inte stänker, sila sedan i ett durkslag)
När det sedan är dags att servera Crème brûléen strör man råsocker över formarna och smälter sockret med antingen en gasolbrännare eller högst upp i ugnen på grillvärme
Len, krämig med ett knäckigt täcke av caramell. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna med en kniv. Bränn av med en gasbrännare eller försiktigt under grillvärme på ugnen
Många oförutsedda utgifter med bil, dator och andra husliga ting. ( I kväll har vi tröstat oss med denna goda fläskfilègrytan, för äta måste man ju ändå
Varför välja mellan Crème Brûlée, cheesecake eller paj när du kan få en dekadent krämig cheesecake i en knaprig pajskal och toppad med knäckig typisk Cremè Brûlée bränd socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.