”Pepparstek” med gräddsås, svamp och ugnsråstekt potatis
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Fläskfile Färsk
  • 4 msk Grönpeppar Torkad
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 0.5 tsk Flingsalt
  • 1 dl Vispgrädde
  • 2 dl Vatten
  • 1 st tärningar Köttbuljong
  • 1 msk Kinesisk soja
  • 2 msk Senap Dijon
  • 2 krm Flingsalt
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 kg Potatis Fast
  • 3 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 2 msk Olivolja
  • 2 krm Flingsalt
  • 125 g Färska champinjoner
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 1 krm Flingsalt
  • 1 st krukor Romansallat
  • 300 g Vanliga Tomater
  • 0.5 dl Olivolja
  • 0.5 dl Balsamvinäger
  • 2 krm Flingsalt
  • 1 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.