Pepparrotssill. Har ni testat att göra en egen smaksättning på inlagd sill. Det finns förpackningar med 5-minuterssill, där sillen är helt färdig och bara ska läggas i smaksättning
1. Låt sillen rinna av väl och skär den i bitar. Lägg upp på ett fat, i en skål eller en burk. 2. Blanda samman alla ingredienserna till såsen och smaka av
Den andra glasburken däremot ska vara bas i min lime- och pepparrotssill (ska bli spännande att se vad min kollega Karin tycker som inte är så förtjust i pepparrot)
Blanda majonnäs och creme fraiche med en slickepott i en bunke. Smaka av med pepparrot och senap. Skala och kärna ur äpplet, skär i bitar och rör ner i bunken
Recept. Anna Lundqvist. sön, 2013-09-22 13. 14. 10min. (0). 1. Låt sillen rinna av väl och skär den i bitar. Lägg upp på ett fat, i en skål eller en burk
I år har jag förutom mina stående julsillinläggningar på Löksill, Senapssill, Citron & pepparrotssill och Äppel & kanelsill, även gjort Lingon & kardemummasill och en Rostad vitlökssill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.