Pepparrotskött med rotfrukter
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g högrev eller bringa av nöt
  • 10 vitpepparkorn
  • 3 kryddpepparkorn
  • 1 lagerblad
  • 1 tsk salt
  • 2 gula lökar
  • 1 morot
  • 1 palsternacka
  • 1 bit rotselleri (20 g)
  • persiljestjälkar
  • 4 dl buljong från koket
  • 1,5 tsk majsstärkelse (maizena) utrört i lite vatten
  • 2 dl grädde
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 tsk dijonsenap
  • salt och malen vitpeppar
  • 2 morötter
  • 1 bit rotselleri (50 g)
  • Kokt broccoli
  • hackad persilja
  • 600 g högrev eller bringa av nöt 10 vitpepparkorn 3 kryddpepparkorn 1 lagerblad 1 tsk salt 2 gula lökar 1 morot 1 palsternacka 1 bit rotselleri (20 g) persiljestjälkar
  • Sås: 4 dl buljong från koket 1,5 tsk majsstärkelse (maizena) utrört i lite vatten 2 dl grädde 2 msk riven pepparrot 1 tsk dijonsenap salt och malen vitpeppar
  • Till servering: 2 morötter 1 palsternacka 1 bit rotselleri (50 g) Kokt broccoli hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.