Pepparrotskött – gott så in i norden!
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 1 kg högrev
  • 1,5 l vatten
  • rotselleri
  • 2 morötter en purjolök
  • 2 persiljerötter salt
  • vitpepparkorn
  • 2 lagerblad
  • 2 kryddnejlikor Till kok nr
  • 2 st morötter
  • 2 st palsternackor
  • 1 st rotselleri
  • Sås
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 8 dl buljong från köttkoket
  • 2 dl vispgrädde
  • 5 msk färsk riven pepparrot (eller mer om du vill öka på smaken)
  • Riven
  • Riven pepparrot
  • 3. Koka under lock tills köttet är mört, cirka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.