Pepparrotskött
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 700 g högrev
  • 1 stor gul lök
  • 2 stora morötter
  • 2 st lagerblad
  • 8-10 dl kalvbuljong (vatten+buljongtärning/fond)
  • 1-2 dl grädde
  • 1 msk strösocker
  • 2 tsk ättika
  • 3 cm färsk pepparrot
  • persilja
  • salt
  • peppar
  • 700 g högrev (25 SP)
  • 1 stor gul lök
  • 2 stora morötter
  • 2 st lagerblad
  • 8-10 dl kalvbuljong (vatten buljongtärning/fond)
  • 1 dl matlagningsgrädde 15 % (8 SP)
  • 1 msk strösocker (3 SP)
  • 2 tsk ättika
  • 3 cm färsk pepparrot
  • persilja
  • salt
  • peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.