Gärna i minst en timme för smakens skull men har du inte tid kan du låta den stå medans du fixar i ordning resten av salladen (se då till att ha skivat löken väldigt tunt samt skaka burken ordentligt)
Sveriges godaste (bland)sallad finns förmodligen på pizzerian här hos min pojkvän. Det är ju förhållandevis mycket kolhydrater i, men det kanske kan vara en lite "lyxa till det-sallad"
När bulguren kallnat, blanda i denna i salladen och pudra med dill (djupfryst) efter tycke och smak. Börja med att skruva av korken på dressingen och pressa i de två vitlöksklyftorna
keep it simple medpotatisskalaren. Låt mig presentera höstens sallad som jag missbrukar. Du behöver inte vara mästerkock och inhandla tusen ingredienser för att lyckas
Strimlasalladen, riv eller grovhacka koriandern och myntan och blandamedsalladen. Strimla kålen och lägg med moroten och gurkan, strö över saltet och blanda väl
Blanda det med grönsakerna och strö över mynta, salt och peppar. det bästa är att låta salladen vara i kylen i en halvtimme innan servering, men det går bra att äta den direk
Häll på Olivoljan och krama med händerna mangold bladen så att du bryter ner strukturen lite. Mangold tycker jag är gott och ger lite variation till ”vanlig” sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.