7. Vad passar bättre än en kopp rykande het glögg i denna kylan. Till glögg är det gott med pepparkakor men många av oss har också upptäckt hur gott det är med ädelost till
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
Ugn 200° - 225°. Smula ner jästen i en bunke,tillsätt mjölken och rör om så att jästen löser sig. Tillsätt gräddfil, margarin, salt, bikarbonat, vetemjöl ägg och ost(riven)
Panera ostbollarna först i vetemjöl, sedan i äggvispet och sist i skorpmjölet. Kör till en jämn massa och forma till 12 små ostbollar. Rulla smeten till 12 bollar och tryck sedan in ostbollarna så att de hamnar i mitten av potatisbollarna
Ingredienser Portioner. 15 st 100 g naturell färskost 150 g riven prästost (gärna Allerum) 1 krm nymald svartpeppar 1 dl grönkålschips (se länk under steg 2) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.