Kanelbullar hör ju sommaren till men det kanske inte lockar lika mycket att ställa sig inne i värmen och baka så här kommer ett himla smidigt tips på kanelbullar i långpanna
Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker med elvisp tills sockret lösts upp. Blanda mjöl, bikarbonat och kryddor, och blanda ner tillsammans med gräddfil och smält smör
Ingredienser Portioner. 12 75 g smör eller margarin 25 pepparkakor Fyllning 280 g ädelost (gräddädelost) 2 dl crème fraiche Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Glöggmuffins. Jag älskar att baka något med julens smaker, förra veckan gjorde jag tranbärsmuffins med saffransfrosting som blev helt fantastiska och idag blev det glöggmuffins
Vispa ägg och farinsocker pösigt. Rör försiktigt ner crème fraiche och lingonsylt. Blanda mjöl med bikarbonat och pepparkakskryddor och rör försiktigt ner det i smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.