Pepparkaksmuggkaka med vanilj & kanelsås och hackade pecannötter
Tasty Health
Tasty Health
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 port 1,25 dl (40 g) havregryn, malt till ett mjöl i en matberedare
  • 1 msk kokosmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1-2 tsk pepparkakskrydda
  • 2 tsk stevia strö/sukrin
  • 2 msk osötat äppelmos
  • 1 msk lättkesella/kvarg
  • 1 tsk vaniljarom
  • 2 msk osötad mandelmjölk
  • 2 äggvitor
  • 50 g lättkesella/kvarg
  • 2 msk Philadelphia 3%
  • 2 msk sockerfri pannkakssirap
  • 1 msk whey Complete vanilj (kan uteslutas)
  • 1 tsk kanel
  • 14 g fett

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.