Om jag vet att jag har ont om tid på morgonen brukar jag alltid blanda ihop de torra ingredienserna i en skål kvällen innan och sedan bara mixa ihop dem med de blöta på morgonen
Det är något speciellt med smaken och lukten. Däremot har jag varit riktigt flitig med att variera mina frukostar (man måste ju få utlopp för kreativiteten på nåt sätt
Senaste dagarna har jag också haft extra mycket då jag håller på att skriva recept, fota och redigera bilder till en större artikel i tidningen Hälsa & Fitness som kommer ut i november
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
Vek plattan dubbel på längden och skar ut remsor med pizzaskäraren. Under tiden den jäser kan du fixa fyllningen och sätta ut formar på plåtar till bullarna
Rör i myntan och smaka av med salt och peppar. I morgon kör vi vidare med fler recept från menyn, det blir de fyllda tomaternas tur att presenteras närmare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.