Pepparkaksmuffins med cheescaketopping och lingon
Milda.se
Milda.se

Pepparkaksmuffins med cheescaketopping och lingon

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g Milda mat och bakmargarin
  • 5 dl farinsocker
  • 2 ägg
  • 5 dl filmjölk
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 msk pepparkakskrydda
  • 1 tsk bikarbonat
  • 2 dl Crème Bonjour naturell
  • (200 g)
  • 2 dl florsocker
  • 25 dl Milda mat och bakmargarin
  • original eller Milda guld
  • 100 g lingon
  • frysta
  • 5 dl strösocker

Beskrivning

    Sätt ugnen på 175°C.

    Vispa margarin och farinsocker poröst. Tillsätt äggen ett i taget och rör ner filmjölken.

    Blanda vetemjöl, pepparkakskrydda och bikarbonat, vänd ner detta försiktigt i smeten.

    Fördela i muffinsformar, grädda i ugnen (ca 15 minuter för stora och 10-12 minuter för små.)

    Under tiden muffins är i ugnen blanda creme bonjour smeten genom att blanda all ingredienser och vispa till en krämig smet. Låt lingonen tina med sockret som för rårörda lingon.

    När muffinsen har svalnat, klicka på creme bonjoursmeten och toppa med en msk rårörda lingon.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.