Pepparkakskryddad smulpaj med bär (glutenfritt, vegan, utan vitt socker)
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 stora glutenfria pepparkakor
  • 4 port
  • 4-5 dl frysta bär, tex hälften blåbär, hälften hallon
  • 75 g kokosolja i fast form (kall) kan ersättas med smör
  • 0,75 dl kokossocker eller annat valfritt socker eller björksocker (tillsätt mer efter smak om du vill)
  • 1,5 dl durramjöl
  • 1 dl rismjöl
  • 1,5 dl mandelmjöl
  • 1 krm salt (kan uteslutas)
  • 2,5 tsk kanel
  • 1 tsk mald kardemumma
  • 0,5 tsk mald ingefära

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.