Tårtan passar att dekoreras eller serveras tillsammans med färska bär och kakoanibs. Det passar fantastiskt bra att baka chokladkaka med en smet baserad på bönor och frukt
En saftig och extra lyxig smulpaj som mättar och bidrar med både näring och njutning. Det är något visst med pecannötter som gör att de passar extra bra i desserter
Lyckad smulpajutan gluten, mjölk och socker är enkelt att få till. Jag har improviserat fram det här receptet och jag ska berätta hur… Vill du har ett mer exakt recept att följa på glutenfri, mjölkfri och sockerfri smulpaj kan du fortsätta att läsa här…
De här är bakade med en kombination av smakrika och näringsrika mjölsorter för att få bra konsistens och krispighet tillsammans med en härlig smakuplevelse
Låt svalna och toppa sedan med vispad grädde och bär eller flagad mandel. Jag använde mitt recept på mandelmassa som är sötad med lite honung och/eller dadlar
Tårtan är en ljuvlig skapelse med en mandelbotten, sen en sjuden kräm med ägg, citron och vit choklad, sen ett lager vispad grädde, och som kronan på verket drösvis med färska bär
Det finns några glutenfria mjölblandningar nu förtiden utan vetestärkelse, men jag föredrar att lära känna de olika ingredienserna med deras unika egenskaper och vad de gör för degen
Vispa smör, socker och vaniljsocker vitt och fluffigt, och rör ned äggen ett i taget. Men den gör ju det när man har roligt, och roligt har jag haft när jag exprimenterat i köket och delat med mig av eskapaderna till er mina trogna läsare
Sådana här små gulliga minikakor är trevligt att ha till hands och förgylla många desserter med (t. sockerfri bananglass), toppa fruktsallad med eller ha i hemmagjord nyponsoppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.