Orginalinlägget Glutenfritt bröd – Paleo/LCHF hittar du på Hälsa som livsstil. Brödet är helt mjölk- och glutenfritt och består enbart av ett fåtal ingredienser
Brödet är helt mjölk- och glutenfritt och består enbart av ett fåtal ingredienser. Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Inlägget Ugnspannkaka – glutenfri, paleo, lchf dök först upp på Clean Eating by Annika. Här kommer ett recept på ugnspannkaka som är en av mina barns favoriter
Men min blogg-kollega Fredrik på Fredriks-fika har ett toppenrecept på paleo-vänliga bullar som är utan gluten, mjölk och innehåller enbart naturligt socker
400 gram pumpa av valfri sort (jag använde vintersquasch*). ca 1 tsk salt. 1 gul lök. 2 chiaägg (2 msk chiafrön + 6 msk vatten) (läs inlägget hur du gör chiaägg)
Det tänkte jag ta fasta på och dela med mig av lite matnyttiga tips, som jag samlat på mig under mina snart 8 år med glutenfri LCHF, på senare år med mer inslag av Paleo. Kokosgröt LCHF/Paleo 1 port. Många tror ju att det är enahanda att äta mat med få kolhydrater, vore ju fint om vi fick till en hel lista för att visa hur fel de har Kokosgröt LCHF/Paleo 1 port
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Nu tillhör inte vi dom som äter enligt LCHF, vi äter helt enkelt det vi gillar och framförallt det som de Mårtenssonska maggarna och kropparna mår bättre av
Testar att baka lite annorlunda bröd, detta bröd är både glutenfritt och passar de som äter Lchf. Testar att baka lite annorlunda bröd, detta bröd är både glutenfritt och passar de som äter Lchf
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.