Cupcakes är väldigt gott men jag kan tycka att det är lite väl mäktigt och speciellt nu runt jul är det bra med små portioner av allt eftersom det finns så mycket gott man kan äta
Han sa bestämt ifrån att han ville ha en vanlig hedlig sockerkaka och inga cupcakes med något på. receptet har jag hämtat från peppar&salt 2 dl neutral matolja
Igår bakade jag pepparkakscupcakes i miniformat åt en kompis som skulle ha julmingel hemma. Frostingen blev lika som sist, philadelphiafrosting med vaniljsmak
Burken kan explodera och du har sprutlackerat hela köket med kladdig kolasås. Jag provade med en liten burk första gången och det var kanske därför smaken blev
Sätt på medelstark värme och rör tills sockret löst upp sig. Tänk att jag levat i mer än 38 år utan Salt kolasås. Salt kolasås400 g strösocker90 ml vatten200 g smör2,5 dl vispgrädde1 msk flingsaltBlanda socker och vatten i tjockbottnad gryta
Först så hade jag en tanke på att göra någon slags ädelost-frosting till dessa cupcakes, för det är ju så gott med pepparkaka + ädelost men jag vågade inte riktigt chansa så jag körde på det säkra (och mycket goda) kortet - saffransfrosting
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.