Idén till denna nyttiga variant av pepparkakscheesecake uppkom under gårdagen när jag tillagade ett ordinarie receptet av en gudomlig pepparkakscheesecake från recept
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
2 msk mjölk (ifall du använder proviva så kan du utesluta mjölken)1 Vaniljstång eller 1krm äkta vaniljpulver ( Kan uteslutas ifall du använder vaniljyoghurt med äkta vanilj i). 1 Vaniljstång eller 1krm äkta vaniljpulver ( Kan uteslutas ifall du använder vaniljyoghurt med äkta vanilj i)
Om man inte kan få tag på Kesella så går det också bra med quark även då den nästan är fettfri. Täck den med aluminiumfolie när den blivit gyllenbrun, så den inte blir för mörk
Jag erbjöd mig att köpa med lite fika vilket fru A tyckte var en bra idé. Väl hemma så började jag tänka att det är lättare att svänga ihop en paj med det jag har hemma än att ta bilen till Ica och halta in i affären
Servera med vaniljsås eller gräddglass. Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Jag och min sambo David åkte till Gävle redan i fredags för att åka till Proteinbutiken för att hämta lite bars och drickor som de var snälla nog att sponsra oss med
Kommentarer
rezija-1
[email protected]
Logga in eller Registrera för att kommentera.